Kinderwagen deken

Filter
  • Kleur
  • Print
Kinderwagendeken
Een wiegdeken of kinderwagendeken ga je als moeder (of vader) bijna dagelijks gebruiken. Je wil natuurlijk dat je baby er warm bij ligt als jullie de deur uit gaan. Pienies heeft verschillende kinderwagen dekens voor jouw baby. De getoonde prijzen in het overzicht zijn exclusief eventuele bedrukking. Voor slechts € 2,- extra personaliseer je de kinderwagendeken volledig! Je hebt zo een dekentje met de naam van je kleine voor slechts € 23,95!

Cadeautip
Ben jij op zoek naar het ideale kraamcadeau of kraamgeschenk? Een kinderwagen deken wordt vrijwel dagelijks gebruikt wanneer het buiten nog iets te koud is voor de kleine. Geef daarom een kinderwagendeken kado met naam. Een gepersonaliseerd cadeau waarvan je zeker weet dat het goed van pas komt én waarmee de ouders de show kunnen stelen.

Samenstellen
De kinderwagendekens op de site zijn vooraf samengesteld door mij. Ben jij toch op zoek naar een ietwat andere combinatie dan de mogelijkheden die op de site staan? Neem dan contact met mij op via Facebook, Instagram, E-mail of Whatsapp en dan ga ik met jou kijken naar andere mogelijkheden. Ik wil vooral dat jij de deken gaat vinden waar je naar op zoek was!