Naamslingers

Filter
  • Kleur
  • Print
Naamslingers

Naamslinger / Geboorteslinger


Op zoek naar een leuke naamslinger of geboorteslinger? Bij Pienies kan je de naamslinger voor de baby helemaal zelf samenstellen. Je kiest het aantal vlaggen voor jouw naamslinger en je kiest zelf de stoffen die ik moet gebruiken om jouw slinger te maken. Je dient hierbij wel rekening te houden met het aantal letters van de naam zodat de slinger perfect past. Kies je er voor om alle slingers te benutten of kies je twee extra vlaggen zodat de naam wat meer gecentreerd op de slinger staat? Je hebt de keuze uit meer dan 60 stoffen! Op die manier is er een naamslinger te maken in verschillende stijlen en dus zeker een slinger in jouw stijl! Leuk voor in de babykamer/kinderkamer of voor het raam om de geboorte van je baby aan te kondigen!

Voor mobiele gebruikers: Klik hier om direct naar het product te gaan

Kraamcadeau

Een naamslinger is natuurlijk ook leuk als kraamcadeau. Ben je op zoek naar een cadeau voor een vriend of vriendin die net vader of moeder is geworden óf een cadeau voor een kind! Stel dan zelf een leuke naamslinger samen om hem of haar en/of de baby te verrassen. De naamslingers zijn daarnaast te combineren met bijvoorbeeld een kinderwagendeken . Ook deze zijn te personaliseren met naam net als de slinger én je kan dezelfde stoffen kiezen als de stoffen voor je naamslinger. Zo heb je persoonlijke cadeau's en zijn ze op elkaar af te stemmen!

Vragen?

Heb je vragen over de naamslinger of over de stoffen? Of kom je er zelf niet helemaal uit? Ik kan met je meedenken! Stuur mij dan gerust een berichtje! Omdat ik alles met de hand maak, heb ik de mogelijkheid om alles volledig naar wens te maken. Heb je dus speciale wensen of kom je er niet uit op de site? Laat het me weten en dan komen we er samen ongetwijfeld uit! Je kan contact opnemen via Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter of natuurlijk via info@pienies.nl . Ik probeer overdag binnen een uur te reageren op je bericht!