Over Pien(ies)


Wie ben ik?


Mijn naam is Pien van Roosmalen. Ik ben 31 jaar oud en ben woonachtig in Schijndel. Daar woon ik met mijn vriend Jeffrey, onze dochter Lux en onze hond Dex. Over een paar maanden komt daar nog een extra gezinslid bij, want in september 2023 verwachten wij een zoon. Ik ben twee à drie dagen in de week werkzaam als onderwijsassistente in het speciaal onderwijs. Daarnaast heb ik dus een eigen webshop waarin ik gepersonaliseerde babyartikelen verkoop.
 

Hoe is Pienies begonnen?

Toen een vriendin van mij zwanger was, leek het mij een leuk idee om zelf een cadeautje voor de baby te maken. Ik ben m'n hele leven al iemand die graag creatief bezig is en dat kwam hierbij goed van pas! Toen ik mijn vriendin de zelfgemaakte cadeau's gaf, was ze erg enthousiast! Op de babyshower vielen mijn cadeau's ook op bij de andere gasten. Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik ook iets voor hen kon maken, omdat ze ook een gepersonaliseerd cadeau wilden geven. Dit deed ik steeds vaker en zo is mijn bedrijf Pienies ontstaan. 

Ik heb lang gewerkt met bestellingen via Instagram, Facebook en Whatsapp. Dit bleef maar groeien waardoor ik heb besloten om er een webshop voor te laten maken. Eind 2019 opende ik voor het eerst mijn eigen webshop! Op deze manier kan ik nog makkelijker aan de wereld laten zien wat ik kan maken. Ik hoop dat dit het bestellen aantrekkelijker maakt, maar dat het persoonlijke stukje van Pien in Pienies niet verloren gaat. Je mag mij dan ook altijd via Whatsapp benaderen met vragen. Ik denk graag met je mee! 


Op zondag 17 maart 2024 zijn wij ook te vinden op de Feel Good Market in Eindhoven.