Over Pien(ies)

Mijn naam is Pien van Roosmalen. Ik ben 30 jaar oud en ben woonachtig in Schijndel. Daar woon ik met mijn vriend Jeffrey, onze dochter Lux en onze hond Dex. 

Toen een vriendin van mij zwanger was, leek het mij een leuk idee om zelf een cadeautje voor de baby te maken. Ik ben m'n hele leven al iemand die graag creatief bezig is en dat kwam hierbij goed van pas! Toen ik mijn vriendin de zelfgemaakte cadeau's gaf, was ze erg enthousiast! Op de babyshower vielen mijn cadeau's ook op bij de andere gasten. Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik ook iets voor hen kon maken, omdat ze ook een gepersonaliseerd cadeau wilden geven. Dit deed ik steeds vaker en zo is mijn bedrijf Pienies ontstaan. 

Ik heb lang gewerkt met bestellingen via Instagram, Facebook en Whatsapp. Eind 2019 opende ik voor het eerst mijn eigen webshop! Op deze manier kan ik nog makkelijker aan de wereld laten zien wat ik kan maken. Ik hoop dan ook dat dit het bestellen aantrekkelijker maakt, maar dat het persoonlijke stukje Pien in Pienies niet verloren gaat. Je mag mij dan ook altijd via Whatsapp benaderen met vragen. Ik denk graag met je mee!